I helgen grillade nästan 7 kg karp en fantastisk fisk. Jag marinerade en dag innan med chimichurri, dill, persilja och massor av citron, salt och peppar. Man grillar indirekt i låg värme ungefär 15 minuter på en sida och 15 minuter på andra sidan med lock . För grillning har använt körsbär trä.
Bloggen för dig som vill upptäcka den argentinska grillkulturen, eller som argentinarna själva säger: Asado!
Grilla som en argentinare!
I Argentina älskar vi såser. Men en bra grillad köttbit dränkt i såser!??
Mamma Mia!
Nej, det är alldeles för mycket Gringosmak "made in USA" för oss.
I love you, USA, men jag föredrar en grillad biff "Pampas style"!
Mamma Mia!
Nej, det är alldeles för mycket Gringosmak "made in USA" för oss.
I love you, USA, men jag föredrar en grillad biff "Pampas style"!
torsdag 10 oktober 2019
Grillad Karp
I helgen grillade nästan 7 kg karp en fantastisk fisk. Jag marinerade en dag innan med chimichurri, dill, persilja och massor av citron, salt och peppar. Man grillar indirekt i låg värme ungefär 15 minuter på en sida och 15 minuter på andra sidan med lock . För grillning har använt körsbär trä.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar